Tendens: Fokus på taljen

Denne sæson kalder på din talje! Vis den frem med bælter, bindebånd og styles, der fremhæver din kvindelige figur. Bliv inspireret af tendensen lige her.

I slutningen af 1800-tallet var det et must at have en lille talje. Faktisk hed det eftertragtede ideal mellem 40,5-45,5 cm. Der blev sågar undervist i ”taljetræning” på pigeskoler, hvor der blev opfordret til stramme korsetter og at leve med en stadig smallere talje.

I dag er det blot for fornøjelsen skyld, at vi strammer taljen ind – for det ser nemlig enormt feminint ud med et lille bælte i taljen til at markere en flot figur. Denne tendens så vi også i 80’erne med skulderpuder og fokus på taljen med store bælter, bindebånd og trenchcoats.

Alt dette er tilbage og der er rig mulighed for at stramme taljen ind med denne sæsons mange feminine styles, der fremhæver taljen.

TIP: Hvis ikke du har et bælte i nærheden, så smid et lille tørklæde i taljen – det ser mindst lige så tjekket ud.

6 numre af magasinet IN og en lækker Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen

Vil du opdateres på mode og make-up, inspireres til nye oplevelser og møde nutidens stærkeste power-kvinder? Få det hele med 6 numre af magasinet IN – og få samtidig en Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen for KUN:

348 kr.

(Tilbuddet har en samlet værdi af 800,70kr.)

Bestil 6 numre + shopper

Du får masser af fordele som abonnent

Rabat
i allershop.dk

Leveret direkte
hjem til dig

pling
til kun 39 kr. 30 blade på ipad