Til dig, der gerne vil følge med modens trends på en nem måde

Magasinet IN giver dig inspiration og stylingtips, som du kan bruge til at opgradere dit personlige look.

IN håndplukker hver gang de items, som er mest hotte lige nu – og fortæller dig om de internationale trends og hvordan du kan bruge dem i din hverdag. I hvert nummer har IN også interviews med stærke og interessante kvinder, der brænder for at gøre en forskel for andre og sætte sig spor i verden. IN er modemagasinet med substans, hvor du får interessante artikler og interviews, som giver dig ny viden om mode, skønhed og alt det andet, som folk taler om i verden.

5 stylingtips – sådan ser du mere professionel ud

Om det er til en jobsamtale, et vigtigt møde eller en præsentation er underordnet – vi har alle nogle situationer, der kræver lidt ekstra af vores garderobe.

Det kan være de helt små detaljer der afgør, hvordan vores udtryk er, hvordan vores stil kan fortolkes og hvilke signaler vi sender. Et enkelt item kan være afgørende for, om vi ser seriøse og professionelle ud eller ej. Så brug disse 5 lette stylingtips, når det virkelig gælder..

Læs mere her

Tendens: Fokus på taljen

I slutningen af 1800-tallet var det et must at have en lille talje. Faktisk hed det eftertragtede ideal mellem 40,5-45,5 cm. Der blev sågar undervist i ”taljetræning” på pigeskoler, hvor der blev opfordret til stramme korsetter og at leve med en stadig smallere talje..

Læs mere her

Forkæl dine fødder med sæsonens flade sko

God stil behøver ikke være smertefuldt for dine fødder. De her flade sko vil passe perfekt ind i din garderobe.

Vink farvel til de smertefulde stiletter. Denne sæson er butikkerne fyldt med fine flade sko, der sagtens kan gå an til både hverdag og fest.

At udskifte de høje hæle behøver ikke betyde, at du skal hoppe i et par behagelige sneakers. Selv om sneakers efterhånden findes i mange luksuriøse modeller, er der stadig en del arbejdspladser og festsammenhænge, hvor den anses for en lidt for afslappet sko..

Læs mere her

6 numre af magasinet IN og en lækker Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen

Vil du opdateres på mode og make-up, inspireres til nye oplevelser og møde nutidens stærkeste power-kvinder? Få det hele med 6 numre af magasinet IN – og få samtidig en Gweneth Cross shopper fra Day Birget Et Mikkelsen for KUN:

348 kr.

(Tilbuddet har en samlet værdi af 800,70kr.)

Bestil 6 numre + shopper

Du får masser af fordele som abonnent

Rabat
i allershop.dk

Leveret direkte
hjem til dig

pling
til kun 39 kr. 30 blade på ipad