Til dig, der selv inspirerer veninderne

I magasinet IN kommer du helt tæt på stærke og interessante kvinder, som krydser grænser og gør deres drømme til virkelighed – og inspirerer andre til at gøre det samme. Lige som du gør.

IN er magasinet med substans, som giver dig ny viden og inspiration til, hvordan dit liv kan blive endnu mere eventyrligt. Og du får også inspiration til skønhed og mode, så du altid kan føle dig godt klædt på, selv om tiderne skifter. Du får alt fra artikler med plads til fordybelse til gode råd om smutveje i en travl verden.

Anne Linnet: 3 gange, mit livsmod er blevet sat på prøve

Efter mere end 40 år i musikbranchen er synlighed for enhver pris ikke en livsforsikring, som hun behøver at indløse for at forblive på radaren. Derfor har dette interview været et år undervejs fra den første henvendelse til i dag.

– Livsmod er evnen til at se det positive i tingene, selv om livet kan være svært. At der er en kæmpe mening at hente af forskellig art, hvis man gider arbejde for det. Livsmod kræver stædighed og udholdenhed for at få øje på det positive i tingene, selv om livet veksler mellem perioder, hvor det går godt og mindre godt, siger hun..

 

Læs mere her

Kvinder med gråt hår: ‘Derfor elsker vi vores grå lokker’

Fra farvet til naturligt gråt hår

INs skønhedsekspert, Silke Grane, har snakket med fire kvinder omkring deres grå hår. Kom nærmere ind på livet af de fire kvinder, og find ud af, hvordan de gik fra deres farvede hår til det naturlige grå hår, og få også deres tips og anbefalinger til pleje og styling..

Læs mere her

Hold fast i ferielykken på jobbet

En lang, dejlig ferie er det bedste afsæt til at tage hverdagens travlhed med ro. Det kræver blot, at du er parat til at være til stede i alt, hvad du gør – og sætter dig i førersædet på dit eget liv frem for at køre derudaf med en automatpilot bag rattet.

Lige som når du er på ferie og åbner sanserne for, hvad der sker i øjeblikket – og inhalerer alt, hvad der sker – lige nu. Prøv at klappe højt, så kommer alle dine sanser tilbage til NU. Du kender det også fra, at du går ud i bølgerne, som føles kolde – du kan ikke tænke på andet end kulden. Eller når du nyder udsigten ud over havet med et glas kølig hvidvin i glasset – og bare er. Præcis dén evne kan du tage med dig tilbage på jobbet..

Læs mere her

6 numre af magasinet IN og en lækker Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen

Vil du opdateres på mode og make-up, inspireres til nye oplevelser og møde nutidens stærkeste power-kvinder? Få det hele med 6 numre af magasinet IN – og få samtidig en Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen for KUN:

348 kr.

(Tilbuddet har en samlet værdi af 800,70kr.)

Bestil 6 numre + shopper

Du får masser af fordele som abonnent

Rabat
i allershop.dk

Leveret direkte
hjem til dig

pling
til kun 39 kr. 30 blade på ipad