Derfor skal du bruge serum

3 ting, du skal vide, inden du går i gang med at bruge serum

Hvorfor?

Hvis du ønsker at forstærke effekten af din hudpleje ved hjælp af et produkt med en højere koncentration af aktive ingredienser, er serum vejen frem.

Virkningen varierer alt efter de aktive ingredienser i serummet samt dit behov. Den tyndtflydende konsistens gør, at serummets molekyler lettere trænger dybt ind i huden og reparerer både synlige og usynlige skader; lige fra solskader til urenheder og linjer. Samtidig kan de forskellige sera, afhængig af det enkelte produkt, virke lige fra fugtgivende og opstrammende til stimulerende og beroligende.

Hvornår?

Det anbefales, at serummet tilføjes til vores hudplejerutine allerede i midten af tyverne for at forebygge skader i huden. Har du investeret i et godt produkt, kan du forvente at se effekten efter cirka 12 uger.

Hvordan?

  1. Rens din hud, før du påfører serummet.
  2. Grundet koncentrationen i serummet er det kun nødvendigt at påføre en lille mængde dagligt.
  3. Hold serummet væk fra øjnene.
  4. Lad serummet trænge ind, før du påfører din dagcreme.
  5. HUSK at fortsætte med at bruge din dagcreme, som netop er med til at beskytte samt holde på de aktive ingredienser i serummet.

6 numre af magasinet IN og en lækker Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen

Vil du opdateres på mode og make-up, inspireres til nye oplevelser og møde nutidens stærkeste power-kvinder? Få det hele med 6 numre af magasinet IN – og få samtidig en Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen for KUN:

348 kr.

(Tilbuddet har en samlet værdi af 800,70kr.)

Bestil 6 numre + shopper

Du får masser af fordele som abonnent

Rabat
i allershop.dk

Leveret direkte
hjem til dig

pling
til kun 39 kr. 30 blade på ipad