9 tips og tricks til glansfuldt hår

Mange har specifikke hårrutiner allerede fra badet til føntørringen og stylingen. IN skønhedsekspert, Mia Due, kommer her med 9 gode råd, som kan hjælpe dig til et glansfuldt hår og undgå at slide og ødelægge dine fine lokker.

1 | En dybdegående hårmaske gør hele forskellen for sundt og glansfuldt hår. Brug den en gang om ugen.

2 | Har du krøllet hår, så brug dine fingre til at skille dine krøller ad, så snart håret er tørt. Hvis du bruger en børste, vil dit hår kruse, når du friserer det.

3 | Farver du ofte hår hjemme i stedet for hos frisøren, er det vigtigt at bruge en shinespray, der beskytter og styrker din hårfarve, når du styler håret.

4 | Påfør aldrig olier, shinespray eller andre fede produkter for tæt på din hovedbund – det får håret til at se fedtet og snavset ud.

5 | Pas på med at påføre serum eller shinespray, der er velegnet til normalt eller tykt hår, hvis dit hår er tyndt og fint. Det er vigtigt at vælge en let serum eller spray, så dit hår ikke bliver tynget ned eller fedtet.

6 | Hvis du bruger krølle- eller glattejern, skal du være forsigtig med ikke at bruge for mange produkter inden. Hvis produkterne ikke er designet til at blive varmebehandlet, risikerer du at koge håret og ødelægge det.

7 | Brug aldrig en hårbørste af plastik, når du reder vådt hår. Det strækker og knækker håret.

8 | Har du i en periode brugt for mange produkter, kan dit hår komme til at se trist og kedeligt ud, fordi produkterne ikke længere kan trænge ind til hårstråene. Brug en shampoo, der udrenser i dybden og detoxer dit hår, i mindst syv dage.

9 | Hvis du gerne vil have helt glat hår, kan du – efter håret er glattet – putte lidt hårspray på din børste, før du friserer håret. Så holder dit look meget længere og bliver ikke elektrisk.

6 numre af magasinet IN og en lækker Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen

Vil du opdateres på mode og make-up, inspireres til nye oplevelser og møde nutidens stærkeste power-kvinder? Få det hele med 6 numre af magasinet IN – og få samtidig en Gweneth Cross shopper fra Day Birger Et Mikkelsen for KUN:

348 kr.

(Tilbuddet har en samlet værdi af 800,70kr.)

Bestil 6 numre + shopper

Du får masser af fordele som abonnent

Rabat
i allershop.dk

Leveret direkte
hjem til dig

pling
til kun 39 kr. 30 blade på ipad